Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет ac10zzk ([info]ac10zzk)
@ 2018-01-16 00:24:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:коммунисты, революционное самоубийство, сектанты, слава Украине!, социалочка, уродцы, цорес, юЮ

النصرأو الشهادة

Анпилов всё
Горбачёв, что характерно, вечно живой, как ленин прям. Всех пережил, кто его обижал иудой и меченым и грозил судом и гилякой. Разве макашов ещё держится, да константинов-старший - но тот нынче совсем потерялся в тени своего прибелолентившегося сыночка

ну, спи спокойно, Виктор Иванович, с тобой было весело



Висока мотивація та фанатизм — це основне, що виділяє цю групу смертників із інвалідністю в лавах «ІД». У своїх виступах вони постійно підкреслюють добровільний характер такого вибору, заперечують вимушеність операції через відчай чи безнадію.
<...>
Саме пошук засобів для існування міг бути основним мотивом для вибору такими людьми шляху смертника. Річ у тім, що в «ІД» право на матеріальну допомогу діставали не тільки бійці, а й рідні тих, хто загинув у боях. Зокрема, рідня тих, хто виконав операцію «істішхадія». Цим займається спеціально створена служба — Хейату Шууні-ль-Усра-ваш-Шухада (Служба у справах полонених та шахідів). Тому стати смертником для людей з інвалідністю — це був шанс не тільки зняти додаткове навантаження з родини, а й надати їй якусь можливість отримати фінансову допомогу. Тобто мотивація таких смертників може бути пов’язана не так із релігійними чи ідеологічними переконаннями, як із раціональним і прагматичним бажанням допомогти власній родині в умовах жахливої економічної ситуації та безперервної громадянської війни.



офф-топы
 какая-то хуцпа
Кілька тисяч євро як компенсацію за знущання в полоні сподіваються отримати для звільнених бранців через Європейський суд з прав людини активісти із Дніпра. Виплатити їх у разі перемоги в суді буде зобов’язана українська влада. Водночас, як зауважують в Українській гельсінській спілці з прав людини, через Європейський суд із прав людини теоретично можна отримати також визнання відповідальності Кремля за злочини, скоєні у непідконтрольній Києву частині зони конфлікту на Донбасі. Але суд остерігається виносити рішення, якщо вважає, що його не виконають, кажуть вони.

Причём уверен, что придумали это всё правозащитники, а не освобождённые. Вот именно за такие фокусы правозащитников надо убивать, имхо. Отличная аргументация по поводу россии, кст (впрочем, Украине здесь намёк, как ставиться относительно идиотских (возможных) решений ЕСПЧ).



+++