Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет ac10zzk ([info]ac10zzk)
@ 2020-12-04 15:38:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:безумие, новости - неновости, привет эмигранты, сектанты, тоска, что-то не так

извените

отсюда. Там и другие фотки ничего и история смешная


офф-топы
бессмысленного эттого орешникова, троллившего на пару с зюхелем украинцев своими "пранками" из лап интерпола вырвали, потому что Український паспорт = захист Української держави.
зато 
 Украина выдала Молдавии для экстрадиции в россию бойца чеченского батальона имени шейха Мансура 
Суд постановил экстрадировать американского добровольца, воевавшего на Донбассе. Ему грозит смертная казнь


...Український правозахисник Дамір Мінадіров та його колеги займаються подібними справами чотири роки. Він на своїй шкірі відчув, як це — тікати з дому, боячись втратити життя чи свободу. Мінадіров походить із Криму, де незабаром після російської анексії у 2014 році його викрали та катували працівники ФСБ, змушуючи дати неправдиві свідчення проти кримських татар у сфабрикованій справі про «тероризм». Мінадіров розумів, що або погодиться на це, або буде сидіти сам. Тому, щойно його відпустили, він зібрав речі і швидко покинув півострів. Зараз він живе з родиною в Києві й разом з колегами намагається допомогти іншим людям
«За чотири роки в нас було понад 50 подібних випадків, — каже Мінадіров, додаючи, що кожного разу міграційна служба створює проблеми для іммігрантів. — Однак поки що жодного з наших клієнтів не екстрадували з країни».

За його даними, більшість запитів про екстрадицію стосуються саме обвинувачень в екстремізмі та тероризмі. Декого звинувачують одразу за двома-трьома статтями. На запитання, що змушує українські правоохоронні органи віддавати людей Росії, з якою Україна воює, Дамір відповідає: «співчуття». Як він пояснює, після розпаду Радянського Союзу контакти між спецслужбами залишились: вони намагалися співпрацювати між собою, розуміли, що їхні колеги — слідчі та прокурори, які просили про екстрадицію — завдяки таким справам підіймаються кар’єрними сходами. Тому вони їм допомагають.

Генерал-майор Служби безпеки України Віктор Ягун, колишній заступник керівника цього відомства у 2014–2015 роках, у розмові з нами визнає, що якщо є навіть тінь підозри в співпраці людини з «Ісламською державою», правоохоронні органи не звертають уваги на те, хто надає ці докази. Логіка така: краще позбутися цієї людини, ніж мати проблеми пізніше.


...а к Егорову несчастному, которого СБУ отсюда выставила на нейтральную полосу и он получил потом в россии условняк, опять ломятся чекисты ((. А Сахарчук говорит, что его в россию изо Львова везли 12 часов в кузове грузовой газели, по прибытию в россию у него какие-то там камни или шлаки из почек свалились в мочевой пузырь, короче, его разрезали, вставили в живот трубку и определили в бомж-приют где-то на Брянщине, лежит теперь порезанный и с трубкой из живота :((

кстати вот ещё почти по теме:
вот тут, конечно, последний вопрос журналиста убил наповал просто)

- серьёзный, короче, аргумент, чтобы всякая шушера стремилась заполучить укр. паспорт, а не принести Украине пользу (и стремится)


+++
- не иначе, готовят новое дело украинских диверсантов и их пособников




(Читать комментарии) - (Добавить комментарий)


[info]dece
2020-12-04 17:33 (ссылка)
>готовят новое дело украинских диверсантов и их пособников

Глайвиц не за горами кек.
И поделом!
В РиЖЪ! За РиЖЪ!
Продолжаем зоонаблюдения!

(Ответить) (Ветвь дискуссии)


[info]ac10zzk
2020-12-04 17:44 (ссылка)
с них станется(

(Ответить) (Уровень выше) (Ветвь дискуссии)


(Анонимно)
2020-12-04 19:39 (ссылка)
как будто в этом чего то плохого.

(Ответить) (Уровень выше)


(Читать комментарии) -