anticompromat aka Abbot - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
anticompromat

[ userinfo | ljr userinfo ]
[ archive | journal archive ]

тот самый текст про хворого Apr. 12th, 2014|01:57 pm

anticompromat
С сайта это убрали (было здесь - http://espreso.tv/news/2014/04/10/.espreso.tv).

Из новых поступлений в Публичную интернет-библиотеку Владимира Прибыловского "Антикомпромат"

«Ми всі переживаєм за Володю». Оточення Путіна б'є на сполох
img

Помічник одного з міністрів уряду РФ (глави РЖД Володимира Якуніна) розкрив сенс гри, яку веде Кремль на світовій арені, включаючи окупацію Криму, спроби створення зон напруженості по периметру Росії, а також конфронтації з Заходом.

Як стало відомо Еспресо TV, за словами чиновника, у кулуарах уже кілька місяців йдуть розмови про те, що Володимир Путін серйозно - щоб не сказати "невиліковно" – хворий.

Президенту РФ діагностована аденокарценома (рак простати). Зазвичай вона непогано піддається оперативному лікуванню, поки пухлина являє собою обмежений вогнище і не виходить за капсулу простати. Однак Володимир Путін категорично відмовився від такого варіанту лікування під приводом того, що це зашкодить його іміджу лідера нації.

Внаслідок цього хвороба виявилася запущена , і тепер піддається тільки гормональної та хіміотерапії. За інформацією джерела, зараз Путін якраз закінчує курс першої - цим, а не черговим комплексом косметичних процедур, включаючи ін'єкції ботокса, і пояснюється нинішній зовнішній вигляд президента РФ.

Власне, дії Кремля, на думку нашого співрозмовника, продиктовані наступним. Путін вважає, що шансів на одужання у нього немає, час працює проти нього, і необхідно використовувати відкриту можливість увійти в історію Росії нарівні з Петром І, Катериною ІІ і Йосипом Сталіним, як великому лідеру - зодчому великої держави.

Найвірогідніше, саме цією проблемою, пояснюється і розлучення подружжя Путіних. У такому випадку історію про роман з Аліною Кабаєвою, ймовірно, запустили самі кремлівські політтехнологи, щоб спробувати зібрати дивіденди на цьому сімейному скандалі і відвернути можливе увагу ЗМІ від проблеми здоров'я президента.


http://webcache.googleusercontent.com/search?newwindow=1&output=search&sclient=psy-ab&q=cache:wYc50X7hVE4J:http://espreso.tv/news/2014/04/10/my_vsi_perezhyvayem

если правда - то вот и объяснение "крымского поворота" альфа-дога. взбесился от гормональный терапии
Link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
( )OpenID
(will be screened)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
Message:



Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.