ьб - [entries|archive|friends|userinfo]
is3

[ website | My Website ]
[ userinfo | ljr userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 21st, 2019|04:06 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

https://times.com.ua/Blog/107920/prezidentsk-vibori-yak-ukra-nskih-viborc-v-opustili-do-r-vnya-statist-v-masovki


Коли ж в Мережі натрапляєш на такі документи, як лист регіонального директора по Білорусі, Молдові та Україні Сату Кахконен спеціальному представникові державного департаменту США з питань України Курту Волкеру, окремі пазли відбувається в країні складаються в єдину картину. Стає зрозуміло, навіщо весь цей фарс і що насправді приховують за "баттлів Порошенко і Зеленського" від простого народу, втюхівая йому помилкове відчуття причетності до найважливішим політичним процесам в Україні. Насправді все вже давно вирішено і аж ніяк не нами.
Не потрібно бути досвідченим в політичних справах і питаннях, щоб зрозуміти суть листа. Мова в ньому йде про реформу державного устрою в Україні та досягнуті домовленості з Заходом на цей рахунок ні багато ні мало міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
Правду кажуть, що немає межі досконалості. Наш "сірий кардинал", мабуть, засидівся в міністерському кріслі і приміряє на себе вже іншу посаду - прем'єр-міністра в парламентській республіці Україна. Даний сценарій втілити в життя йому вдасться лише в разі перемоги на виборах Володимира Зеленського, який практично відразу після обрання буде позбавлений всієї влади, а реальним керівником України стане Аваков.
Тепер для мене чітко прояснюється сенс недавніх дифірамбів Авакова на адресу Зеленського, його "порядності" і в той же час "некомпетентності", а також його готовність "делегувати свої повноваження"...

Image/photo
Уважаемый г-н Волкер,

Пишу Вам, чтобы выразить признательность за всестороннюю поддержку Украины в ее борьбе за торжество демократии. Нынешние выборы оправдали все наши ожидания. Судя по результатам социологических исследований электоральных предпочтений, по итогам второго тура господин Зеленский займет пост президента Украины. В этом случае будет реально провести в жизнь план по изменению государственного устройства в стране, поменяв его на парламентскую республику. Насколько нам известно, господин Зеленский согласен на данную реформу. В этой связи я сообщаю Вам, что достигнутые ранее договоренности с министром внутренних дел Украины господином Аваковым о его выдвижении на пост премьер-министра Украины, остаются в силе. Для достижения обозначенной цели прошу Вашего содействия в поддержке господина Авакова. Совершенно очевидно, что в случае реализации данного плана мы будем иметь как хорошего союзника для решения проблем в демократическом поле Украины, так и стабильного экономического партнёра для гарантированного возврата выделенных международными структурами средств.

Кроме того, как нам стало известно, на пост премьер-министра Украины также претендует госпожа Тимошенко. У нас нет договоренностей с ней, а потому, во избежание негативных последствий самостоятельных действий госпожи Тимошенко, просим Вас свести к минимуму вероятность её участия в формировании правительства Украины.

Imagekuchinster wrote the following post Sun, 21 Apr 2019 12:38:45 +0300
Расово правильные колониальные  выборы

https://colonelcassad.livejournal.com/4937057.html


#lang_ru #ukraine

#colonialism #democrazy #documents #elections #worldbank
LinkLeave a comment

Comments:
From:(Anonymous)
Date:April 21st, 2019 - 11:59 am
(Link)
моча какая-то
[User Picture]
From:[info]iskramivpeople
Date:April 21st, 2019 - 12:04 pm
(Link)
Ахаха, нотариально заверенные скриншотики, ну наконецто
From:(Anonymous)
Date:October 11th, 2020 - 04:23 am
(Link)
я твою мать ебал и тебя ебать буду
From:(Anonymous)
Date:April 22nd, 2019 - 07:57 am
(Link)
кстати, я "малорос" мариуполер только наполовину,
а на вторую половину из Дрогобыча. с материнской стороны.
Ну и в Луцке немало ими прожито..и в Судовой Вишне предки похоронены.