Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет freir ([info]freir)
вот, из свежего
что тут напоминает дугина?
да абсолютно ничего

Дитина приглядаючись до інших людей усвідомлює себе людиною. Українці повинні споглядати, оцінювати, порівнювати інші народи, щоб усвідомити себе нацією.

Немає «повноцінних» і «неповноцінних» народів, але є народи геніальні і лиховісні, музичні і пластичні, войовничі і лагідні, обрані і приречені.

Є народ непотрібний і є народ необачний. Зараз про них:

Медведєв не перший, хто помітив, що московії потрібна інноваційна економіка. Трохи раніше це зрозумів Петро І. Попри все він був талановитою людиною (серед гомосексуалістів, чомусь багато талантів).

Він зрозумів, що подвиг Олександра Невського, який розігнав німецьку географічну експедицію на Чудському озері, щоб на 500 років захистити росію від передових технологій, має бути вшанований, але без німців далі неможливо розвивати російську самобутність.

Німці – інженери, адміністратори, професори, зрештою члени правлячого дому, забезпечували московитам інноваційний розвиток до 1914 р. Навіть укладання російського історичного міфу та російської історіософії взагалі, було доручене історикам-німцям. Саме тому у московитів усі луї – людовики, а анрі – генріхи.

У зв’язку з цим, чорною невдячністю і категоричною помилкою було вступити у Першу світову війну на боці противників країн «Вісі». Для московії воювати з німцями означало воювати з лобними долями власного мозку.

В перші дні війни в Петербурзі було розгромлене німецьке посольство, сам Петербург було перейменовано на Петроград, (на цьому його столичні функції і завершилися), російські німці замість технологій почали вправлятися в лояльності, змінювати прізвища на костромський манір, пити горілку, забувати арифметику. За три роки боротьби з «німецьким засиллям» імперія занурилася до повного хаосу.

Для прискіпливих читачів варто зауважити, що автор є переконаним франкофілом, отже, сам з підозрою ставиться до тевтонів і вважає, що їх небезпечно допускати до куховарництва, зіпсують артишоки.

Радянську промисловість піднімали німецькі інженери з американськими паспортами. Варто зауважити, що Америка сама значною мірою трималася на німецьких мізках і німецькій вдачі. На початку ХХ ст. 20% навчальних закладів США мали німецьку мову викладання. Довелося приймати спеціальний закон про обов’язковість англійської мови в освіті.

Після другої світової війни двохполярний світ насолоджувався гонкою озброєнь завдяки німецьким вченим і німецьким науковим чудесам, які обслуговували обидва полюси.

Як зауважують сучасні дослідники, коли закінчилися німецькі технології, СРСР розвалився. Спроба замінити німецькі мізки єврейськими не принесла бажаного результату. По-перше у ХХ ст. єврейські мізки були зайняті думками про становлення ізраїльського хай-тек більше, аніж проблемами радянської оборонки, по-друге, як єврейську долю неможна уявити без німецької пенітенціарної системи, так і єврейський геній без німецьких університетів.

Сучасне співробітництво «Газпрому» з «Рургазом» та відставними німецькими політиками носить не лише економічний, але і магічний характер. Путін вважає, що доки німці матимуть відношення до сибірського газу, він ніколи не вичерпається.


(Читать комментарии)

Добавить комментарий:

Как:
(комментарий будет скрыт)
Identity URL: 
имя пользователя:    
Вы должны предварительно войти в LiveJournal.com
 
E-mail для ответов: 
Вы сможете оставлять комментарии, даже если не введете e-mail.
Но вы не сможете получать уведомления об ответах на ваши комментарии!
Внимание: на указанный адрес будет выслано подтверждение.
Имя пользователя:
Пароль:
Тема:
HTML нельзя использовать в теме сообщения
Сообщение:



Обратите внимание! Этот пользователь включил опцию сохранения IP-адресов пишущих комментарии к его дневнику.