veterbez - Вкрадена перемогА або Право на захист в євро жопІ

Apr. 24th, 2018

09:08 pm - Вкрадена перемогА або Право на захист в євро жопІ

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Відморозка аВатова & Педро по рашенкО



Увечері 24 квітня знайшов на сайті Української Гельсінської Спілки об'яву про призначену наступного дня прес-конференцію щодо проблеми видачі політичних втікачів на поталу до Сатаниської МракобеSSії
"Фікрат Гусейнов – довгий шлях додому. Екстрадиція жертв політичних переслідувань до країн походження".

Головними ліцедіями було об'явлено народного депутата України, співголову Парламентського комітету Асоціації ЄС-Україна Миколу Княжицького, директора Харківської правозахисної групи Євгена Захарова, директора Адвокаційного центру Гельсінської Спілки Бориса Захарова.

Героєм дня став керівник проекту “Права на захист” адвокат Фікрата Гусейнова Дмитро Мазурок, який скориставшись подібною витівкою прокурора майже силоміць викрав з судової справи нідерландський паспорт Фікрата Гусейнова.
Це надало останньому можливість у ту ж мить вискочити до польського кордону й тим зірвати виконання Лузенковською куматурою замовлення азеровських поплічників по кримінальному бізнесу видати на поталу біглого кріпака, який посмів організувати супротивну інформаційну діяльність.

Відсвяткувати його сміливість з'явились Гельсінські й Харківські товариші.
Харків'яни чесно доклали досліджене ними становище на Україні, яке полягає в інформаційному співробітництві, катуванні, виморюванні голодом або вбивствах шукачів притулку за політичними мотивами, перетворенні міграційних установ у різницько-вимагацький промисел надання захисту біглим злодіям, а також - нехтуванні до судових рішень та депутатських (!) повідомлень про злочини.
Інші зосередились на захвалюванні Банківських людожерів, а особливо - суддів, завдяки яким іноді вдається врятувати "більшість" втікачів й вивезти їх до цивілізації.

Юрій Різо трохи зіпсував веселкову картинку свідоцтвами про масове гібридне примушення політичних втікачів (які до означеної "більшості" Об'єднаними Націстами при вимірюванні пересічної температури по концтабору не враховуються) вмирати з голоду, вирішуватись на суїцид (як це сталось з Сахарчуком), виконувати кримінальні замовлення (зокрема, найманців на Східному полігоні), або повертатись не солоно хлебши до Мордору, співучасті у звірствах Комісаріату Об'єднаних Ненажерів та неможливості знайти правозахисників.

Залишилась без уваги проблема паразитування на біженцях та співучасті "працівників" ООН у віджиму коштів й майна з кремлівськими злодіями.

У подяку Фікрат Гусейнов зробив залишившимся в українському Мордорі товаришам ручкою. На пам'ять КГБешникам організатори зафіксували на світлинах свої зображення.
Пропозиція ознайомитись з деталями поводження Банківських терористів з залишившимися в їх полоні політичними втікачами зібраних статистами нібитожурналістів не зацікавила.

(1 комментарий | Оставить комментарий)

Comments:

[User Picture]
From:[info]maros_arch
Date:April 25th, 2018 - 09:05 am
(Link)
ВОВ2 это рабы сталина наваляли пиздов армии бывшего друга сталина с американской помощью.
(Reply to this)