Дуня (а#1), Дуся (а#2) и коровки (хтонич - Конспірологічне
septembre 16e, 2016
23:51

[Lien]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Конспірологічне
Ось я тільки вчора сміялась над людьми, які полюбляють перетерти за конспірологію, але дарма.

Шановна progenes розкрила підлі маніпуляції цукрових баронів, які 30 років приховували небезпеку надмірного споживання цукру. І продажні проститутки-вчені їм у цьому допомогли.

"... Месидж про небезпеку жирів дійшов до американців і вони дійсно серйозно редукували споживання жирів, але вже в 70х роках став спостерігатись приріст ожиріння і смертність від серцево-судинних захворювань також зросла. Втім, треба було ще 30 років, щоб роздуплитись і збагнути, що популяція вживає забагато цукру.

Відверто кажучи, цей момент мене дивував, чому так довго тривало. Як виявилось, цукрова індустрія ще декількома роками раніше розпізнала загрозу свому продукту і почала кампанію по впливу на вчених.


На цьому тижні журнал JAMA Intern Med опіблукував цікаву інформацію. В 1967 році в поважному журналі "New England Journal of Medicine" вийшла стаття поважних гарвардських професорів Fredrick Stare, Robert McGandy та Mark Hegstedt - які, розглянувши кореляцію захворювань зі споживанням жирів і цукру і панівні гіпотези, замели під коврик інфу про цукри і зробили акцент на небезпеці споживання жиру.

Аналіз історичних документів того часу показав, що всі три поважних гарвардських професори отримали гроші від цукрової індустрії (по 50 тисяч доларів) за фаворування жирової теорії."


Ууууу!!!

Зроблю собі майку з надписом "Я - параноїк і пишаюсь цим!" або "I believe that life´s a film noir ".

Tags:

(Laisser un commentaire)

Actionné par LJ.Rossia.org