Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет none_smilodon ([info]none_smilodon)
@ 2012-07-10 07:52:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
.lj: Мяу.


Депутати від БЮТ мають намір не допустити повторне голосування «мовного» закону 10 липня.

Про це заявив лідер фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Кожем’якін журналістам біля воріт ВР.

«Фракція вирішила чергувати у залі, щоб не допустити протиправних дій стосовно головної цінності української держави – я маю на увазі незаконного голосування антиконституційного закону про язик», – сказав він.

За словами Кожем’якіна, в залі парламенту перебувають 45 депутатів.

6 з них – чергують біля 9-го ряду, де розташоване місце голосування депутата Чечетова, решта – займають позиції від президії до 7-го ряду [link].

Саме це, чи майже це, ми хотіли побачити під час голосування закону про мови та ратифікації «харківських угод». Замість цього, ми постійно бачимо розгублене «мяу» розведених кошенят. В зв’яку з чим, маю до блогірів [link] два питання:

1. Чому одні й ті ж депутати, що раніше проявляли дива комунарського задору під час штурмів барикад генпрокуратур, фондів держмайна та СІЗО, раптом перетворюються на кошенят, коли справа стосується чогось, що є принциповим не тільки з точки зору шкурних інтересів Юлії Тимошенко?

2. У нас зараз тіпо політична криза. Зараз, саме зараз вирішується доля головної підвалини української державності – української мови. І ось зараз, саме зараз 45 тушок народних депутатів чергують не під українським домом, не під верховною радою, вони не блокують конституційний суд і не штурмують банкову. Ні, вони сидять в сраному провінційному хрякові і вартують хворобливі тілеса великої газової комбінаторші. Їх там блядь з прогульщиками та олігархами ледь 200 набереться, але чверть від цих тіл замість того щоб захищати мову, оберігають Тимошенко від справедливого покарання за вчинені у дев’яності злочини. Ви саме це доручали цим народним обранцям?

Мяу.
Image

::топ-блог::

Image.

http://none-smilodon.kiev.ua/:
Image