Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет none_smilodon ([info]none_smilodon)
@ 2012-08-09 06:56:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
.rz: Родіна і жратва.

Десь далеко-далеко, східніше Луганська, існує така країна – Росія. Країна ця цікава нам виключно двома речами: вона щозими постачає нам дорогий газ у наші домівки та щоліта дешевих проституток у наш Крим. Для більшості цивілізованого світу, цікавість до Росії обмежується цим самим дуумвіратом «проститутки та газ».

Бо Росія, це як правило нудно. Це не цікаво. Цікавою Росія стає тільки тоді, коли у неї закінчується газ. Це трапляється в морози і планове закінчення газу в Росії називають «газовою війною з Україною». Більше ніяких новин з Росії не буває.

Бо російські проститути не закінчуються ніколи.

Тим не менш, якісь події в Росії відбуваються. Наприклад у Росії є влада. Влада у Росії це пара коротунів, які змінюють один одного на троні розповідаючи, які вони чудова влада. А ще у Росії є суди. Суди у Росії забороняють якісь книжки, ганяють якихось блядей та закривають українські організації.

Також у Росії є парламент. І ось тут парадоксальним чином, країна цікава нам виключно своїм газом та своїми хвойдами стає корисною у генерації висновків щодо «мовного» закону.

Справа в тім, що в цій дірі «східніше Луганська» (як це не дивно) не однопартійна система.

У тубільному (прости Господи) «парламенті» цілих ЧОТИРИ партії. Це звичайно місцева КПСС – «Єдина Росія», а також: КПРФ (коммі), ЛДПР (на чолі смішний неадекват Жиріновський, аналог нашого Шуфрича) та якась загадкова фігня з назвою-оксюмороном «Справедлива Росія».

Парадокс в тому, що всі чотири партії парламенту РФ є правлячими.

Поясню: формально правлячою партією є «Єдина Росія». Формально у неї більшість. Формально всі інші партії до неї в опозиції. Але не існує жодної психічно адекватної людини у Росії, яка дійсно вірить у те, що КПРФ, чи ЛДПР, чи тим більш «Справедлива Росія» це не філіали «Єдиної Росії».

Пишуться заяви. Лунають виступи з трибун. Віщає про «дискусії» ОРТ (місцевий Перший національний). Відбувається інша мишача метушня вєлікоросів. Але всі до одного знають, що це містифікація. Що всі три опозиційних партії це фейк. Це як одна велика заборона на гральні заклади, де кожен знає що за цими заклеєними дверима немає інтернет-клубу, але всі роблять вигляд що цього не розуміють.

Цей цирк триває мінімум з 2003 року. «Єдина Росія» цю лавочку кришує зараз. КПРФ (як і КПУ) від влади не відходила. ЛДПР в грі з волохатих дев’яностих. «Справедлива Росія» це минула парламентська «Родина», «Батьківщина» (дежавю) українською, яка об’єдналась з якоюсь «партією життя» та «партією пенсіонерів». Об’єднана блядь опозиція (ще дежавю). З човна вилетіла лише одна партія, це НПРФ. Народна партія РФ. Однакові чорні котики бігають однаковими стадами символізуючи збої в матриці.

Закон про мови цікавий одним: як відверто, цинічно та нахабно парламентські партії забовкали, злили та саботували цю тему [link].

Подібним маневром забовкують, зливають та саботують протести проти політики «єдиноросів» російські партії.

Якщо щось виглядає, ходить та крякає як качка, то логічним буде визнати це качкою. Але багато років поспіль, росіяни не вірили та ображались, коли їм казали що їхня «Родіна» це фейк Путіна. Зараз це очевидна істина.

За свою наївність і тупість росіяни заплатили зайвими дев’ятьма роками Путіна. У нас є шанс не платити зайвими п’ятьма роками Януковича.

Якщо ви хочете проголосувати за «Партію Регіонів», знайдіть менш збочений спосіб, крім як проголосувати за «Батьківщину».
Image

::топ-блог::

Image.

http://none-smilodon.kiev.ua/:
Image