Антон Мырзин
paperdaemon
.................. .. ................ .......... ........................
September 2033
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

ОФІС ОМБУДСМАНА УКРАЇНИ





Сегодня меня "порадовали" ответом из Офіс Омбудсмана України о том, что моё зарегистрированное к ним обращение по электронной почте было признано анонимным (!) из-за... отсутствия моей подписи в этом самом электронном обращении. Хорошо, я повторил своё обращение со сканами всех моих документов, где присутствуют мои подписи. Что характерно, прошлое аналогичное мое обращение в данную инстанцию было рассмотрено без отписки. Дублирую его и здесь.
---------------------------------
Доброго дня, шановні панове.

Мене звати Мирзін Антон Олексійович, я є особою, яка потребує додаткового захисту на території України, де я проживаю з грудня 2014 р., у мене є всі офіційні документи. Зараз я проживаю в _______________________________.

Передісторія мого приїзду в Україну така — наприкінці 2014 року я брав участь у виставці українських патріотичних плакатів (https://bit.ly/anmyrzin_posters) і за це на мене в Росії завели кримінальну справу, тому мені довелося в терміновому порядку переїхати в Україну. До слова, частина коштів, виручених на благодійному аукціоні тієї виставки, пішла на лікування поранених українських військових.

28.02.2022 — 05.03.2022 у ___________________________, де я проживав на той момент, мене неправомірно затримали українські поліцейські в бомбосховищі, в період незадовго до початку дії комендантської години, незважаючи на те, що я мав при собі дійсні документи, які підтверджують мій статус «особи, яка потребує додаткового захисту на території України».

Мене утримували в КПЗ поліцейської дільниці (мавпятнику) всі 5 діб, у жахливих умовах, без пред'явлення будь-яких офіційних звинувачень. Мій арешт не був зареєстрований. У мене зникло більше половини грошей, які у мене були з собою. Повідомити родичів і друзів мені не дали, усі засоби комунікації в мене вилучили, в орендованій мною квартирі було проведено незаконний обшук. Адвоката мені надано не було. Мені погрожували побиттям, бойовою зброєю, розстрілом. Мене примушували свідчити проти себе. Бонусом — представник СБУ намагався мене завербувати за допомогою шантажу (того, що я не вийду з клітки).

На жаль, я вичерпав усі правові можливості притягнути до відповідальності порушників моїх прав людини, тому звертаюся до вас. Я, як і раніше, перебуваю в уразливому становищі, де мої громадянські права де факто анульовані, незважаючи на мій дійсний статус «особи, яка потребує додаткового захисту на території України», офіційно визнаний і закріплений у ратифікованих Україною документах УВКБ ООН.

У зв'язку з усім вищевикладеним, я прошу Вас офіційно зареєструвати і розслідувати випадок порушення моїх прав людини в Україні. Усі актуальні документи по моїй справі в електронному вигляді знаходяться тут _________________________

P.S. Фото документів, що засвідчують мою особу, додаю.

З повагою,
Мирзін Антон Олексійович,
Особа, яка потребує додаткового захисту на території України.


---------------------------------
Несмотря на то, что мой случай грубого нарушения моих прав человека в Украине был фактически проигнорирован, я всё же попытаюсь по мере своих скромных сил и возможностей обратить внимание публики на то, чтобы мой случай более ни с кем из политических беженцев не повторялся.

P.P.S.: С полной историей моих злоключений в конце февраля - начале марта 2022, произошедших со мной в Украине, вы можете ознакомиться здесь:

https://bit.ly/anton-myrzin-story (основная история)
https://bit.ly/anton-myrzin-story-1
https://bit.ly/anton-myrzin-story-2
https://bit.ly/anton-myrzin-story-3
https://bit.ly/anton-myrzin-story-4
https://bit.ly/anton-myrzin-story-5
https://bit.ly/anton-myrzin-story-6
https://bit.ly/anton-myrzin-story-7
https://bit.ly/anton-myrzin-story-8
https://bit.ly/anton-myrzin-story-9
https://bit.ly/anton-myrzin-story-10

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
(will be screened)
Identity URL: 
(will be screened)
имя пользователя:    
Вы должны предварительно войти в LiveJournal.com
 
E-mail для ответов: 
Вы сможете оставлять комментарии, даже если не введете e-mail.
Но вы не сможете получать уведомления об ответах на ваши комментарии!
Внимание: на указанный адрес будет выслано подтверждение.
(will be screened if not a friend)
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
Message:



Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.