И свет во тьме сияет, и тьма не объяла его - Народ против бандеровщины
September 2nd, 2009
01:48 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Народ против бандеровщины
1 вересня, у центрі Луцька з'явилися листівки антибандерівського змісту.

На стовпах вулиць Лесі Українки та Винниченка розклеєні листівки двох видів.


Ні націонал-фашизму в Луцьку!. Внизу підпис - Патріоти Волині.


Націонал-бандерівщину геть!.


На одних зображений перекреслений портрет Степана Бандери зі свастикою, що використовувалася за часів Третього Рейху. Вгорі гасло - Ні націонал-фашизму в Луцьку!. Внизу підпис - Патріоти Волині.


Інші листівки із заголовком Націонал-бандерівщину геть!. На них чоловік, за спиною якого стоїть військовий у нацистській формі, тримає прапор з тризубом. На кашкеті написи Нахтігаль і Галичина. На прапорі підпис - Наша влада повинна бути страшною. Степан Бандера.


Нагадаємо, що антибандерівські листівки з'являються в Луцьку не вперше. Так, 6 липня на центральних вулицях міста були розклеєні листівки, зміст яких був спрямований проти встановлення в місті пам'ятника Бандери. У листівках з написом Катові пам'ятник? був зображений Бандера в поєднанні з німецько-фашистською символікою.


Тим часом у польському місті Кентшин розклеїли листівки з написом Злочини УПА - пам'ятаємо.


ПЕРЕВОД:


Сегодня, 1 сентября, в центре Луцка появились листовки антибандеровского содержания.
На столбах улиц Леси Украинки и Винниченка расклеены листовки двух видов.


На одной изображен перечеркнутый портрет Степана Бандеры с свастикой, которая использовалась во времена Третьего Рейха. Вверху лозунг — Нет национал-фашизму в Луцке. Внизу подпись — Патриоты Волыни.


Другие листовки с заголовком Национал-бандеровщину геть!
На них человек, за спиной которого стоит военный в нацистской форме, держит знамя с трезубцем. На фуражке надпись Нахтигалль и Галичина. На флаге надпись — Наша власть должна быть страшной. Степан Бандера.


Напомним, что антибандеровские листовки появляются в Луцке не в первый раз. Например, 6 июня на центральных улицах города были расклеены листовки, содержание которых было направлено против установки в городе памятника Бандере. В листовках с надписью Палачу памятник? был изображен Бандера в обрамлении немецко-фашистской символики.


Тем временем в польском городе Кентшин были расклеены листовки с надписью "Преступления УПА- помним".

Powered by LJ.Rossia.org