Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет white_patriot ([info]white_patriot)
@ 2007-02-03 21:25:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Замечательная статья
Замечательная статья (прямо в продолжение этого):

«Нові винниченки так само елегантні і толерантні. Вони – взірець лібералізму, пацифізму і тупості. Нові муравйови сидять у своїй Верховній раді, в Кабміні, живуть на віллах, браконьєрствують, їх вбивають як диких свиней, їхній похорон стає шоу, їх іменами називають станції метро. Муравйови – хедлайнери ліберастичної республіки. Без винниченок нема муравйових. Вони – однояйцеві ублюдочні близнюки. Там де винниченки – там муравйови. Там Крути.

«Справжні націоналісти» – ті самі ліберали, тільки україномовні. Українофоби – політична нація, права якої всебічно захищені. А націоналісти несправжні, праві активісти – провокатори, фашисти, ксенофоби, яких арештовують, прослуховують, кидають за грати. Що змінилося? Та нічого не змінилося. Окупація. Страх перед словами. Дегенерати, які розвалили армію. Толерантність ідіотів. Соплі і сльози тих, хто віддавав ядерну зброю, Чорноморський флот, забороняв українську національність. 

«Любов» замість Ненависті. Центральна рада замість Гетьманату. Жулинські-поповичі замість Донцова.

Крути – щоденна реальність. Нові Крути – це щорічні київські Марші УПА з арештами українських правих, це звинувачення патріотів у «провокаторстві» з вуст ліберастичної наволочі, це масові арешти українців за національною ознакою 4 листопада 2006 року, коли був зірваний кошерно-імперський шабаш агентури Гельмана Павловського. Це продажні писаки, балакучі голови телебачення.

Нічого не змінилося.
Менше слів. Все і так зрозуміло. Йти вперед, або лишатися з ними, з їхніми пристрастями і самовиправдовуваннями власної неспроможності.

Пульс, ритм, динаміка. Всупереч всьому. Чітке розуміння причин і наслідків. Тримати удар.

Крути-2007: муравйови-винниченки проти крутянців. Як і тоді. Історія вчить тому, що нічому не вчить. Історія України пишеться кров’ю. В цьому її велич. Кров і Земля. Назавжди».