Войти в систему

Home
    - Создать дневник
    - Написать в дневник
       - Подробный режим

LJ.Rossia.org
    - Новости сайта
    - Общие настройки
    - Sitemap
    - Оплата
    - ljr-fif

Редактировать...
    - Настройки
    - Список друзей
    - Дневник
    - Картинки
    - Пароль
    - Вид дневника

Сообщества

Настроить S2

Помощь
    - Забыли пароль?
    - FAQ
    - Тех. поддержка



Пишет Кирилл ГАЛАБУРДА ([info]galaburdakiri2)
@ 2024-01-05 20:38:00


Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Дети против раскрытия половых преступлений
[в 67–93%% случаев бесследных и «часто» псих(олог)ически бессимптомных] в 16–61%% известных случаев также потому, что жертвами насилия себя не считают совсем:
ve son olarak cinsel yakınlık kurulmuş olan bireye karşı kendilerini sevgi dolu ilişki içerisinde görmüş olmaları ve bu durumu istismar olarak tanımlamamalarından kaynaklanabilmektedir (LEACH vd., 2017). İstismarın açıklanmasına okul öncesi yaşta olan çocuklar açısından bakıldığında; istismarı açıklama oranlarının daha düşük olabileceği bildirilmiştir. Bu durumun istismarı anlamlandıramama ve iletişim becerilerinin daha zayıf olmasıyla ilişkili olduğu düşünülmektedir. Okul öncesi yaştaki çocukların sınırlı cinsel bilgisi, mağdur olduklarına dair farkındalık ve algı eksikliği gibi durumlar cinsel istismarın anlaşılmasını engellemektedir.

Sosyal beceri, cinsel bilgi eksikliği, ilişkilerdeki eşitsizlik ve yaşamın devam ettirilebilmesi için başkalarına bağımlı olma bu riski arttırmaktadır (STOBBE vd., 2021). Özel gereksinimli çocuk iletişim güçlüğü yaşama, istismardan olayı suçluluk duyma, terk edilmekten dolayı endişelenme, aileden ayrılma riski ve kabul, sevgi, ilgi görmek için istismara tolerans gösterebilir (AKBAŞ vd., 2009). Sevgilerini fiziksel temas yolu ile ifade etme eğiliminde olduklarından kişiler arası mesafenin aşıldığını fark edemeyebilir (WISSINK vd., 2018).

Т.о., теория аккомодации сюда не применима.

Источник: EMÜL, E., ÖZERDOĞAN, N., & KILIÇ, K. N., "Çocukluk Çaği Ci̇nsel İsti̇smarinin Beli̇rti̇leri̇, açiğa Çikarilmasinin Önündeki̇ Engeller" // SELÇUK SAĞLIK DERGISI, Volume 4. — 2023. — №3. — Pp. 520–538.


(Добавить комментарий)


(Анонимно)
2024-01-06 01:34 (ссылка)
до чего же хохлы тупые дегенераты это пиздец просто

(Ответить) (Ветвь дискуссии)


(Анонимно)
2024-01-06 04:30 (ссылка)
До чего Кирилл белиберда тупой дегенерат, это пиздец просто.

(Ответить) (Уровень выше)