Дуня (а#1), Дуся (а#2) и коровки (хтонич - Дивилась вчора кіно "Єкспансія"
mai 24e, 2017
20:58

[Lien]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Дивилась вчора кіно "Єкспансія"
І там був такий дядько, який всіх заражав синім вірусом.
Але потім виявилося, що то він не просто так, а заради великої мети, бо він його вивчав, а не вивчати неможливо, бо то була біологічна зброя з інших світів. У ньго був план всіх врятувати він іншосистемного навалля. Мріяв переробити його і зробити надлюдей, прищепивши звичайним людям ту погань. Начебто ти потім можеш жити хочь у відкритому космосі, хочь у реакторі і майже вічно і все тобі добре, тільки синій, як фантомас.
А потім закоханий дурень взяв і вбив вченого. Чи не паскуда? Тобто він собі зміркував, що сам він синім не хоче бути, то нехай всі синимі не будуть, курвин син.
Не знаю, що тепер робити, треба іншого вченого шукати.
І головне - та паскуда ледь три рази не загинув, виявилося що тільки для того, щоб потім противитися прогресу. Одно слово - колишній поліцай, якого з роботи випіздили за надмірну старанність.

Tags:

(6 commentaires | Laisser un commentaire)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]robofob
Date:le 24 mai 2017 - 21:47
(Link)
Серіал чи що?
[User Picture]
From:[info]double_agent
Date:le 24 mai 2017 - 22:47
(Link)
Серіал "The Expanse". Непоганий такий syfy
[User Picture]
From:[info]robofob
Date:le 24 mai 2017 - 22:55
(Link)
На щось нове нема снаги та натхнення. Давно запланував наскрізь "Стартрек", "Твін Пікс" (старий і новий), "Торчвуд"+"Sense8" (ага, саме через перверсійність персонажів :).
[User Picture]
From:[info]double_agent
Date:le 24 mai 2017 - 23:01
(Link)
Та я дивлюсь заради англійської, ще слова виписую і вчу їх на роботі.

Стартрек - це дуже старий?
ТП я ще подивлюсь, а що там третє я і не чула.
Взагалі у мене ще куча фільмів лежить різних і Фундація Азимова аудіо оригінальна трилогія (читала) і ще виявляється є продовження. Багато всього, запасів нароблено різних.
[User Picture]
From:[info]robofob
Date:le 24 mai 2017 - 23:19
(Link)
Так, клясичний "Стартрек". А "Фонд" чудовий. Я звідтіля один кусничок завжди згадую: про візит у кольонію імперського посла-археолоґа і машинку для аналізу висловлювань :)
[User Picture]
From:[info]double_agent
Date:le 25 mai 2017 - 16:18
(Link)
Так, мені теж дуже подобається "фонд", я там багато чого пам'ятаю, більш за все мені подобається, що там про таємний заговір жидів, які розпланували все на тисячу років уперед. Але свою справжню мету нікому не відкрили, бо знають, що наріт іще не готов.
Хитрі такі і піздливі, але правди не говорять. Нагадують мені тіфарета. Я ще 3 першіі книгі, класичну трилогію читала іспанською, є бажання перечитати, тобто переслухати (у мене аудіо + текст) англійською, та потім прослухати продовження, але я ще не можу. Єкспансія легче - там не весь час теревенять, а ще стіляють, кудись біжуть, деруться и т.д.

Actionné par LJ.Rossia.org