Thu, Jul. 6th, 2017, 09:48 pm
[info]robofob: Сталася новина

Привид Бандери у Варшаві: що сталося з відносинами України і Польщі? Відносини між Україною і Польщею опинилися на дні. Причиною непорозумінь знову стали історичні міфи. Варшава, колишній "адвокат України в ЄС", продовжує курс на самоізоляцію.
Український історик Ярослав Грицак жодних ілюзій щодо неоднозначного сприйняття ролі Степана Бандери не має. Тим не менше він переконаний, що українці самі дадуть собі раду з осмисленням власної історії, а політики лише втягують суспільство у конфлікт. "Я не є прихильником Бандери. Але разом з тим гадаю, що українці мають право на такого героя як Бандера. Пам'ять про Бандеру в сьогоднішній Україні є символом антиросійського спротиву і не має жодного стосунку до Польщі. Більшість українців не пов’язують Бандеру з Волинню чи будь-якими антипольськими акціями", - наголошує Грицак.
Такі новини що нічого нового. Окрім того, що Грицак включив заднього і Бандера для нього зараз не найстрашніший ворог. Налякали, чи що? ~ Його писанина виглядає так, ніби поки він строчить у захалявну книжечку, поряд стоіть кріс, а за залізними дверима сидить Дем'янюк~ (за словами Негребецького).

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Identity URL: 
имя пользователя:    
Вы должны предварительно войти в LiveJournal.com
 
E-mail для ответов: 
Вы сможете оставлять комментарии, даже если не введете e-mail.
Но вы не сможете получать уведомления об ответах на ваши комментарии!
Внимание: на указанный адрес будет выслано подтверждение.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
Message:



Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.